C@t Your Service

Het idee om verrijkingskommen en drinkschalen voor katten te gaan maken ontstond toen ik in 2020 de Happy Cats Bootcamp bij Anneleen Bru van Felinova volgde. Ik wilde al langer een mooi eetservies voor mijn katten maken, maar tijdens de bootcamp leerde ik dat het gebruik van antischrok kommen in het algemeen aan te raden is als doorsnee eetkommen. Want katten houden er nu eenmaal van om voor hun eten te werken. Dat is helemaal niet zielig, het hoort zelfs bij hun natuurlijk instinct.
Toen ik mijn creaties aan Anneleen liet zien was ze op slag verliefd. En toen ook haar katten er helemaal zot van waren vroeg ze me om mijn schalen beschikbaar te maken voor het Happy Cats Netwerk. 
 Ik vind het trouwens heerlijk om twee passies met elkaar te kunnen verweven, want wie me ook maar een beetje kent weet dat ik een zwak heb voor deze harige vrienden.  Z.I.P.

Losing a furry friend leaves a hole in your heart.

De Z.I.P. urne is niet zomaar een kunstwerkje in keramiek. Ze werd vernoemd naar mijn dierbare kat Zipke die 20 jaar lang bij me was. Toen we haar tijd onder ons zagen naderen, ontwierp ik deze urne voor haar. Ik had nood aan een plekje waarin onze zielen voor altijd verstrengeld zouden zijn. Afscheid nemen van een deeltje van jouw gezin is altijd zwaar, maar op deze manier vond ik gemoedsrust. Dat is dan ook wat ik jou toewens, wanneer je voor een Z.I.P. urne kiest. Iedere urne wordt gemaakt als eerbetoon voor de liefde tussen jou en jouw overleden huisdier. Een plekje om te koesteren, waarin zielen elkaar opnieuw kunnen ontmoeten en de rust wederkeert. In memory of your furry friend.


De Z.I.P. urne kan tevens worden gepersonaliseerd.
Beschikbaar in verschillende kleuren en twee formaten:
- voor dieren tot 12 à 16kg: 40cl (11x7x14 cm)
- voor dieren tot 30 à 40 kg: 100cl (14x9x20 cm)

Meer info en prijzen? info@nathaliehendrickx.com